Product Information Management voor Shopware:

Perfion en Shopware zorgen ervoor dat uw out-of-the-box webshop uit zijn voegen barst van de waardevolle productinformatie

Webwinkels met goede en uitgebreide productbeschrijvingen transformeren een bezoeker veel eerder in een koper dan webwinkels die deze informatie niet bieden.

Met ERP en een Product Information Management-oplossing (PIM) als basis voor uw e-commerceplatform bieden we hoogwaardige content.

Vier grote voordelen van het verwerken van productgegevens voor Shopware met Perfion PIM

 • Centraal gegevensbeheer
  Stamgegevens worden op één plaats beheerd, bijgewerkt en aangevuld

 • Minder fouten
  Omdat op alle systemen dezelfde informatie wordt gebruikt, verkleint de kans op informatieverlies

 • Kortere processen
  Dankzij het gecentraliseerde beheer hoeft u zelf minder stappen uit te voeren zodat u tijd uitspaart

 • Flexibiliteit
  Door gebruik te maken van de Perfion e-commerce API  kan de Perfion-Shopware-connectie worden aangepast aan uw individuele behoeften

”Bij Product Data Management is de Single Source of Truth aanpak het enige dat zinvol is voor ons. Het Perfion PIM-systeem ondersteunt onze B2B en B2C e-commerce en is een echte gamechanger geworden in de online business. De investering in PIM verdient zich echt terug.”


Christoph Luginbühl, CDO / New Business, CHRIS sports AG

De Shopware Perfion Connector

De Shopware Perfion Connector

Met de Shopware Perfion Connector kan al uw actuele productinformatie naadloos vanuit het Perfion PIM systeem naar Shopware stromen. 

Als u Perfion al gebruikt als uw Single Source of Truth voor productinformatie voor bijvoorbeeld catalogi, brochures, informatiebladen of prijslijsten, kunt u met de Shopware Perfion Connector zonder enige moeite alle productgegevens opnieuw gebruiken en publiceren op de online Shopware webwinkel.

Producten kunnen eenvoudig online gepubliceerd en besteld worden. Uw op transacties gebaseerde gegevens, zoals prijzen, inventaris, enz. blijven in het ERP-systeem, maar kunnen ook beheerd worden via Perfion.

De Shopware Perfion Connector ondersteund alle on-premise Shopware versies en is beschikbaar in de Shopware Store. Dit zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie.

Perfion PIM en Shopware - het beste van twee werelden

Perfion PIM en Shopware - het beste van twee werelden

Zowel Shopware als Perfion zijn volledig gericht op het ontwikkelen van zeer gebruiksvriendelijke "plug & play" standaardoplossingen, zodat u verzekerd bent van een goede oplossing voor een goede prijs.

Perfion is de standaardoplossing voor Product Information Management (PIM) voor bedrijven met een complexe productstructuur of bedrijven die multichannel, meertalige communicatie nodig hebben. Met Perfion krijgt u één enkele bron voor correcte productinformatie die u controle biedt over alle productgegevens, ongeacht waar deze worden toegepast.

Met de Shopware-shop profiteren klanten van een professionele Webshop oplossing met uitgebreide mogelijkheden voor online B2B- & B2C-winkels. Dit erg gebruiksvriendelijke systeem presteert zeer goed en is in dit tijdperk van digitale transformatie een van de populairste winkelsystemen in Duitsland.

 Volledig geïntegreerd met het ERP-systeem

Volledig geïntegreerd met het ERP-systeem

Perfion is ontworpen en ontwikkeld voor naadloze en bi-directionele integratie met ERP-systemen. Dit betekent dat gegevens die stromen tussen ERP, Perfion en Shopware altijd perfect gesynchroniseerd zijn.

Download het informatieblad over de integratie van Perfion en Shopware

Download het informatieblad over de integratie van Perfion en Shopware

Bekijk onze klantcases

Lees hoe gebruikers van Shopware profiteren van het verwerken van productinformatie in het Perfion PIM-systeem:

Wijzigingen zijn direct zichtbaar in de webshop
Klantcase

Wijzigingen zijn direct zichtbaar in de webshop

Dankzij het PIM-systeem hebben we volledige controle over onze productgegevens en kunnen we op elk moment bijgewerkte informatie beschikbaar stellen in onze webshop, in catalogi en op alle andere verkoop- en marketingplatforms.

Het hele onlinekanaalbedrijf genereerde extra omzet met Perfion
Klantcase

De hele online business genereerde extra omzet met Perfion

Bij CHRIS Sports ondersteunt het Perfion PIM-systeem B2B en B2C e-commerce en is het een echte gamechanger geworden in de online channel business.
Klaar voor B2B e-commerce?

Klaar voor B2B e-commerce?

Krijg concreet advies over het opschonen van uw productinformatie en lees over de zes dingen die u moet regelen om te slagen met B2B e-commerce.

IT man in front of PC 1920x1080

Beantwoord 5 eenvoudige vragen en ontdek of uw productinformatie klaar zijn voor B2B e-commerce

Dat duurt slechts 1 minuut.

Zodra u de test hebt gedaan, analyseren wij uw resultaten en geven u concreet advies over hoe u uw productgegevens kunt optimaliseren, zodat u het meeste succes met uw webshop hebt.

Volg een gratis Perfion live demo

Zie met uw eigen ogen hoe gemakkelijk u productinformatie kan beheren met Perfion.

Perfion ∙ Benelux
Herikerbergweg 181-231, V1.12
NL-1101 CN Amsterdam
Tel. +32 (0)3 430 66 09
perfion.nl